Organizohet fushatë sensibilizuese për aksidentet rrugore në Ferizaj

17:31 | 22 Qershor 2021

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, në bashkëpunim me OJQ ‘’Kuvendi i të Rinjëve të Ferizajt’’ ,sot në ora 15:00 , realizoi një fushatë sensibilizuese dhe solidarizuese, për viktimat e aksidentit të datës 06.06.2021, që ndodhi në fsahtin Koshare të Ferizajt , e që humbën jetën 5 qyetatarë.

Qëllimi i kësaj fushate ishte sensibilizimi i drejtuesve, të të gjitha kategorive të automjeteve, pjesëmarrës në komunikacion, me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacion , aksidente, që e përcollën vendin tonë.

Akitiviteti u mbajt në rrugën ‘’Brahim Ademi ‘’ në Ferizaj , afër palestrës së sporteve ‘’Bill Clinton’’ , rruga Ferizaj– Shtime.

Tridhjetë e shtatë aktivistë ( 37) dhe disa policë mbajtën në duar shkronjat e 5 emrave të viktimave në aksidentin fatal dhe disa porosi/thirrje ( pankarta) për të respektuar shenjat dhe rregullat e komunikacionit.

Ishte, kjo edhe një përpjekje e policisë dhe shoqërisë civile , që të zgjojnë vëmendjen dhe të ndërgjegjësojnë të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion , që të shtojnë kujdesin e tyre , që aksidente të tilla të mos na përsëriten më !/arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara