Nis mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, pritet zgjedhja e kryesisë së re

14:36 | 20 Mars 2021

Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së ka nisur mbledhjen, në të cilën do të shpaloset platforma e kryetarit Lumir Abdixhiku dhe do të zgjidhet Kryesia e re e kësaj partie.

Kjo mbledhje është thirrur nga kryetari Abdixhiku, në të cilën pritet të vendoset edhe për pozicionimin e kësaj partie për formim e institucioneve./EO/

Lajmet më të lexuara