Në këto komuna do të ndalet rryma sot

07:35 | 4 Mars 2021

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet, si rrjedhojë e të cilave do të ketë ndërprerje të rrymës.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditur vendet dhe kohën ku do ketë ndërprerje.

Njoftimi i KEDS’it:

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS10/0.4kV Rezervuari 2 (Kodi: 11000013088) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr.Isa Kastrati, një pjesë e Lagjes Mati, një pjesë e rr. Dëshmorët e Marecit.

Arsyeja: Ndërrimi i TS të mbingarkuar në TS Rezervuari 2.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi: 61067010) nga ora 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Montim, demontim i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (Kodi: 16100005) nga ora 08:00 – 17:00.

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.

Arsyeja: Energjizimi i TSB të ri.

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitomirica (kodi: 50000010) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm – përmirësimi i vërejtjeve nga punimet teknike.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

NS10/0.4kV TS Vikendica (Kulla) (kodi: 40044003012) mga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Brezovica, Vikendicat, një pjesë e Brezovicës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 09:00 deri 18:00

Vendet: Trimi, Bablaku, Mirashi, Cernilla, Murakova; bizneset:Ballkani qeramikë, Xheni Group,

Ferplast 2, Eurometali, Kosova limos, Platinium, Swis, Relax, Elda Patroni dhe Next home.

Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllë metalike të dyfishte TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike.

3.

Në NS 35/10kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni ( Kodi: 40041002) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.”Prizreni”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private. Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllës metalike të dyfishtë TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara