Nagavci: Pesë Qendra të Karrierës me bazë në shkollë do të themelohen së shpejti

15:36 | 24 Mars 2023

Ministrja e Arsimit, Arberie Nagavci ishte sot në Podujevë ku u përurua Qendra e Karrierës në shkollën e mesme “Fan S. Noli”.

Nagavci falënderoi Ambasadën e Zvicrës, si bashkëfinancuese e kësaj qendre të rëndësishme për të ardhmen e nxënësve dhe aftësimin e tyre profesional.

Ministrja tha se në dy vitet e fundit kanë themeluar 11 qendra të karrierës, si dhe edhe 5 të tjera pritet të themelohen së shpejti.

“Falënderime të shumta për Ambasadën e Zvicrës në Kosovë, si bashkëfinancuese e kësaj qendre të rëndësishme për të ardhmen e nxënësve dhe aftësimin e tyre profesional. Në dy vitet e fundit kemi themeluar 11 qendra të karrierës me bazë në shkollë kurse, edhe 5 qendra të tjera pritet të themelohen së shpejti”, tha ajo./arbresh.info/