Murati publikon emrat dhe shumat e 50 bizneseve që përfituan nga Pakoja e Rimëkëmbjes vitin e kaluar

18:08 | 22 Prill 2021

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati ka publikuar listën me emrat dhe shumat që bizneset përfituan nga Pakoja e Rimëkëmbjes në tetor të vitit të kaluar.

Murati ka thënë se këtë e ka bërë në frymën e transparencës.

Postimi i plotë:

50 bizneset që përfituan më së shumti nga Pako e Rimëkëmbjes prej 60 milionë euro shpërndarë nga Qeveria e kaluar, në tetor të vitit 2020.

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, në frymën e transparencës, po ashtu edhe në zbatim të marrëveshjes financiare ndërkombëtare me Bashkimin Evropian të nënshkruar dhe ratifikuar në Kuvend, publikon listën e 50 bizneseve që përfituan më së shumti nga pako prej 60 milionë eurove, e shpërndarë nga Qeveria e kaluar në tetor të vitit 2020.

50 bizneset që përfituan më së shumti në Qeverinë Hoti, nga Pako e Rimëkëmbjes

Ministria e Financave, Punës dhe…

Posted by Hekuran Murati on Thursday, April 22, 2021

 

Lajmet më të lexuara