Ministrja Hoxha raporton para Komisionit për Integrime Evropiane

07:51 | 21 Shkurt 2017

Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha do të raportoj sot para Komisionit për Integrime Evropiane të Kuvendit të Republikës së Kosovës lidhur me punën dhe aktivitetet e ministrisë që drejton.

Komisioni po në mbledhjen e sotme do te bej shqyrtimin e Projektligjit për shërbime, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

Po ashtu do të behët edhe shqyrtimi i Projektligjit për Kontrollin e Brendshëm të Financave Publike , me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;

Po në ketë mbledhje do të shqyrtohet edhe Projektligji për legalizimin e armëve dhe dorëzimin e armëve të vogla dhe të lehta, municionit dhe mjeteve eksplozive, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.