Lladrovci: Pres nga PDK-ja që ti largojë nga lista kandidatët e dënuar dhe ata të akuzuar për korrupsion

13:22 | 14 Janar 2021

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, thotë se pret nga PDK-ja të mos përfshijë në listat zgjedhore personat e dënuar dhe ato të akuzuar për korrupsion.

Sipas tij, përfundimisht të dihet se tradita e mirë e PDK-së po vazhdon, raporton arbresh.info

Ky është postimi i plotë i tij:

Nga PDK-ja, sipas praktikës së instaluar për herë të parë në Kosovë nga z. Kadri Veseli, pres që sërish të mënjanojë nga lista zgjedhore për Parlament, jo vetëm kandidatët e dënuar, por edhe kandidatët e akuzuar për korrupsion.
Besueshmëria ndaj Listës së kandidatëve të PDK-së, duhet të jetë argument se jo të dënuarit, por as të akuzuarit nuk mund ta kërkojnë besimin e qytetarit.
Përfundimisht, të dihet se tradita e mirë e PDK-së po vazhdon!

Nga PDK-ja, sipas praktikës së instaluar për herë të parë në Kosovë nga z. Kadri Veseli, pres që sërish të mënjanojë nga…

Posted by Ramiz Lladrovci on Thursday, January 14, 2021

 

Lajmet më të lexuara