Kuvendi miraton propozimin për anëtarët e Komisionit Qendror të Regjistrimit të Popullsisë

17:11 | 24 Nëntor 2022

Në seancën e sotme, Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka miratuar propozimin e Qeverisë për zgjedhjen e Komisionit Qendror të Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave,

Ky propozim është miratuar me 69 vota për dhe asnjë abstenim.

Kryeministri Albin Kurti në një fjalë rasti i ka përmendur emrat të cilët i ka propozuar qeveria për këtë komision.

Florim Isufi – kryesues

Ilir Berisha – zëvendëskryesues

Besart Grabanica – anëtar

Avni Kastrati – anëtar

Enver Makolli – anëtar

Ramadan Mramori – anëtar

Delvina Hana – anëtare

Mërgim Neziraj – anëtar

Kushtrim Krasniqi – anëtar

Riza Murseli – anëtar

Justina Shiroka Pula – anëtare

Dea Pallaska – anëtare

Besart Krasniqi – anëtar

Edi Gusia – anëtar

Sipas Kurtit, ky komision do të fillojë me regjistrimin e popullsisë në vjeshtë të vitit 2023./arbresh.info/