Kujtesa me Oferta të fundvitit, 3 Muaj FALAS dhe Netflix FALAS!

09:17 | 30 Dhjetor 2020

Duke marr parasysh situatën e Pandemisë dhe nevojat e Qytetarëve, Kujtesa ua mundëson klientëve të saj marrjen e të gjitha shërbimeve pa qenë të obliguar të lidhen në Kontratë vjeçare apo të paguajnë kosto shtesë për Instalim.

Andaj Ofertat e reja përfshijnë 2 Resiver me të gjithë platformën televizive të Kujtesa ku përfshihen edhe Ligat ekskluzive të Sportit, UEFA Champions League, UEFA Europa League dhe Super Liga Turke, Internet deri në 300 Mbps së bashku me Wireless Modemin.

Klientët mund të perzgjedhin mënyrën e realizimit të pagesës për këtë shërbim muaj për muaj, nga 11.99 € apo të parapaguajnë për 12 muaj në vlerë të 119.99 € dhe të Fitojnë 3 Muaj FALAS, apo 15 muaj shërbim në këtë vlerë.

Kujtesa për klientë të cilët përfitojnë nga këto Oferta deri me 31 Dhjetor, do të dhurojë edhe një kupon falas të Netflix i cili ka vlerë 15 €.

Për të gjithë të interesuarit për këto dy oferta mund të drejtohen në të gjitha Pikat Shitëse të Kujtesa në Kosovë apo të kontaktojnë Qendrën e thirrjeve në 0800 400 40 dhe të porosisin Ofertën.

Nxitoni dhe përfitoni nga Oferta pasiqë Sasia është e limituar dhe vlen deri më 31 Dhjetor! /arbresh.info/

Artikull i Sponsorizuar!