Google ADS

Kryeministri flet për numrin e afganëve që do të strehohen në Kosovë

10:29 | 17 Gusht 2021
Përparim Bublaku

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë një ekip i Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës që një muaj është duke diskutuar për strehimin e afganëve në Kosovë.

Kurti i pyetur nga arbresh.info, lidhur me numrin e atyre që do të strehohen në Kosovë ka thënë se do të njoftohen gjatë ditëve në vazhdim.

Në një përgjigje për Arbresh.info, Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Ministri i Punëve të Brendshme është duke diskutuar më një ekip nga Shtetet e Bashkuar të Amerikës rreth strehimit të afganeve në Kosovë.

“Një ekip në krye më Ministrin e Punëve të Brendshëm tash e një muaj janë duke diskutuar për strehimin e refugjateve afgan. Për hollësi më shumë rreth numrit të tyre që do të strehon dhe të gjitha detajet e tjera se ku do të qëndrojnë do ti mësojmë ditëve në vazhdim”, ka thënë Kurti, gjatë vizitës në KEK të martën. /V.S/arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale