Konkurs pune për të kthyerit nga Hungaria

17:47 | 9 Shkurt 2015

Pronari i kafiterisë “Bamboo” në Prishtinë, Arian Henci, në një postim të bërë në rrjetin social Facebook ka shkruar se dëshiron të kontribuoj në parandalimin e migrimit dhe zvogëlimin e papunësisë, duke hapur 8 vende të reja të punës, ku përparësi kanë të kthyerit nga Hungaria.

“Te zbusim pak migrimin dhe papunesine … Bamboo shpall konkurs per 8 vende pune ( 4 kamariera, 2 kuzhiniera, 2 nd. kuzhiniera ) … Perparsi kane kandidatet qe i kthejne nga Hungaria ose ata qe e kane vendos me dal per shkak te papunesise… Seriozisht e kam.”, ka shkruar Ariani.

lajme1-1

Vlen të theksohet se edhe dy punëtorë të kësaj kafiterie kanë marrur rrugën e migrimit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme