Komuna e Prishtinës nënshkruan marrëveshjen për restaurimin e Sahat Kullës në vlerë 120 mijë euro

17:25 | 29 Korrik 2021

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot është nënshkruar marrëveshja për bashkëfinancimin e restaurimit të Sahat Kullës në Prishtinës, me Agjencinë e Kombeve të bashkuara për Zhvillim në Kosovë – UNDP, që arrin vlerën 120.000 euro.

Projekti për restaurimin e Sahat Kullës është propozuar nga studentët e Fakultetit të Arkitekturës në Universitetin “Hasan Prishtina”, e të mentoruara nga profesoresha Florina Jerliu dhe asistenti Rron Beqiri.

Projekti do të implementohet në bashkëpunim të ngushtë me organizatën Cultural Heritage ëithout Borders -CHËB./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara