Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

17:24 | 30 Nëntor 2018

KEDS ka lajmëruar ndërprerjet e ardhshme të energjisë elektrike.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 01.12.2018 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehen: NS 10/04 kV Komuna Komuna e Re (Kodi: 10000015115); NS 10/04 kV Tregetia 2 (Kodi: 10000015133) dhe NS 10/04 kV Tregtia 1 (Kodi: 10000015134) prej orës 09:00 -15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komuna e Re dhe 2 NS-a të Novosellëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllove 10kV nga kthina e dëmtuar.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.12.2018 në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

* NS 10/04 kV Model Sllovenia (Kodi: 15018015151) prej orës 11:00 -15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objektet ”1” dhe ‘’16’’ (të gjithë nga Model Slovenia).

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimi i kushteve për kyçje të objektit afaristo-banesor ”B”, po ashtu te investitorit Model Slovenia.

2.

Më 04.12.2018 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kalabria 1 dhe 2 (Kodi: 10000007076 ; 10000007077) prej orës 08:00 -11:00 si dhe 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kalabria 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projektin Kalabria 1&2. Kyçje e konsumatorëve.

3.

Më 03.12.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.14 Arbëria Krasniqi (Kodi: 12000008) prej orës 08:00 – 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 dhe Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit dhe ormanit të brendshëm.

4.

Më 01.12.2018 në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Dino e cila furnizohet nga Dalja 10kV nr.21 (Kodi: 11000022) prej orës 09:00 -15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS 10/0.4kV Dino.

Arsyeja e ndërprerjes:Punime në Dislokimin e TS ekzistuese dhe vazhdimit të kablleve të linjes 10 kV.

5.

Më 01.12.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

* Ana 10 kV te NS 10/0.4kV Bankosi (Kodi: 14000002014) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e Mallrave dhe Parku.

Arsyeja e ndërprerjes: Përgatitje për energjizim në NS 10/0.4kV Kulla.

6.

Më 04.12.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit- një pjesë e Obiliqit, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Finalizimi i punimeve për Trafonstacionin e ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.12.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

* Dalja 10kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnja, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2

Më 04.12.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Podujeva IV (Kodi: 14000004) prej orës 10:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besianës.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3

Më 02.12.2018 në NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Miradia e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i daljes së re 10(20) kV bëhet shkarkimi i daljes (10)20 kV Shtëpia e Kulturës.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 01.12.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkëa, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS Greme Karametaj.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.12.2018 në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do më mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 04.12.2018 në NS 35/10 KV Gjakova 1 do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.12.2018 në NS 110/10KV Kamenica do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koretini, Topanica, Bllata, Nitex, Crepi, Kormiani, Domorovci, Pompa, Hodonovci, Tasimi, Hodonoci, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.12.2018 në NS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

* Dalja 10kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci .

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i NS 10/0.4kV të ri.

2.

Më 03.12.2018 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Qytet e Fshatra (Kodi:73000003) prej orës 09:00 – 10:00 dhe 15:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Smrekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSSH-ve në lokacionin “Smrekonica 1&2”.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.12.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të tretë

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 03.12.2018 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Agrokosova (Kodi: 50000007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Fabrika e bukës, Rruga e Hekurudhës, Agrokosova, Elkosi Te Çekët, Motohia Remonti, Deminerët, Kristali, Pularia, Kolonia e Sheqeranës, Elkosi te ETC, Buquku, Gacaferi dhe Tyrbja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit në TS te Rruga e Hekurudhës.

1.

Më 04.12.2018 në NS 110/10 KV Deçan do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Lluka (Kodi: 53000009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme 1 dhe Muçaj- Llukë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TR.400kVA në Llukë të Epërme në TR.630kVA.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.12.2018 në NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

* Dalja 10 kV Kastrati(Kodi:51000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 04.12.2018 në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste: “Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton” dhe “Sharri Pllasti”.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara