KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës për nesër

19:00 | 23 Mars 2021

KEDS-i ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës për nesër në disa komuna.

Arsyeja për ndërprerje thuhet se janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.03.2021

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Muhrem Fejza dhe Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet Stabilimenti ne Maxhunaj.

TS-et që mbesin pa tension janë:

TS 10/0.4kV Dumnicë-3 (kodi: 73000011036) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

TS 10/0.4kV Ropicë (kodi: 73000011034) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

TS 10/0.4kV Zagori (kodi: 73000011035) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

TS 10/0.4kV Dumnicë-1 (kodi: 73000011037) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

TS 10/0.4kV Dumnicë-2 (kodi: 73000011038) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

TS 10/0.4kV Dumnicë e Epërme Shkolla (kodi: 73000011039) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

TS 10/0.4kV Dumnic e Eperme (kodi: 73000011040) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Ropicë, Dumnicë e Eperme, Dumnicë e Poshtme.

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit.

25.03.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qytet e fshatra (kodi: 73000003) prej orës 09:00-09:15 dhe nga ora 16:45-17:00

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 kV Vushtrria 2, Dalja 10 kV Qytet e Fshatra do të ndërprehet në stabiliment te TS Kino. Pa tension do të mbesin trafostacionet:

TS 10/04 kV Pasoma 3 (kodi: 73000003015) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Terllabuq (kodi: 73000003017) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV AL Stone-Gurëthyes (kodi: 73000003016) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04 kV Gurëbardhi (kodi: 73000003020) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Pasoma, Tarllabuqi, Al Stone dhe Gurëbardhi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV sipas zgjidhjes teknike.

3.

NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 11:00-14:00

Vendet: fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë), Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagjjet Berbatovci dhe Gërguri, Gradicë, Gradicë – Lagjjet: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj, Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagjet: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xamia, Koca dhe Likoshani – Lagjet: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollës së tensionit të mesëm, kyçjes sipas kërkesës së komisionit për pranim teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV te Ambulanta rajonale.

TS që do të mbesin pa tension prej orës 09:00 deri në ora 18:00 janë:

TS 10/0.4 kV (Kodi:40000003286)

TS 10/0.4 kV (Kodi:40000003284)

TS 10/0.4 kV TS Jeton Sejdiu (Kodi:40000003256)

TS 10/0.4 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (Kodi:40000003245)

TS 10/0.4 kV Ndetese- Intercon (Kodi:40000003281)

TS 10/0.4 kV TS Fatmir Grainca (Banesa) -HIT PETROL Sh.p.k (Kodi:40000003258)

TS 10/0.4 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (Kodi:40000003255)

TS 10/0.4 kV SN-A (Kodi:40000003278)

TS 10/0.4 kV ALFA COM (Kodi:40000003270)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike III (MBTS) (Kodi:40000003277)

TS 10/0.4 kV TS Atdhe Lohaj (Kodi:40000003261)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike I (Kulla) (Kodi:40000033208)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike II (banesat) (Kodi:40000033209)

TS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike III (MBTS) (Kodi:40000033210)

Vendet: Kisha Katolike, Intercon, Hib Petrol, Vizioni, Atdhe Lohaj, TS Sylejamn Rrahmani, TS Jeton Sejdiu dhe SN-A.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë- Kosova 1 (kodi: 15018006) prej orës 10:00-11:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Vendosja e konzollës me pajisjet përcjellëse në shtyllën kyçëse 12/1600 sipas pëlqimit elektro—energjetik.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara