KEDS njofton për ndërprerje të rrymës

16:49 | 3 Mars 2021

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet, si rrjedhojë e të cilave do të ketë ndërprerje të rrymës.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditur vendet dhe kohën ku do ketë ndërprerje.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS10/0.4kV Rezervuari 2 (Kodi: 11000013088) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr.Isa Kastrati, një pjesë e Lagjes Mati, një pjesë e rr. Dëshmorët e Marecit.

Arsyeja: Ndërrimi i TS të mbingarkuar në TS Rezervuari 2.

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi: 61067010) nga ora 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Montim, demontim i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (Kodi: 16100005) nga ora 08:00 – 17:00.

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.

Arsyeja: Energjizimi i TSB të ri.

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitomirica (kodi: 50000010) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm – përmirësimi i vërejtjeve nga punimet teknike.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

NS10/0.4kV TS Vikendica (Kulla) (kodi: 40044003012) mga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Brezovica, Vikendicat, një pjesë e Brezovicës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 09:00 deri 18:00

Vendet: Trimi, Bablaku, Mirashi, Cernilla, Murakova; bizneset:Ballkani qeramikë, Xheni Group,

Ferplast 2, Eurometali, Kosova limos, Platinium, Swis, Relax, Elda Patroni dhe Next home.

Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllë metalike të dyfishte TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike.

3.

Në NS 35/10kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni ( Kodi: 40041002) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.”Prizreni”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja: Demontim i rrjetit ekzistues, si dhe ngritja e shtyllës metalike të dyfishtë TND2 <60° sipas zgjidhjes teknike.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara