KEDS njofton për ndërprerje të energjisë në disa komuna për shkak të punimeve

00:17 | 25 Qershor 2021

Kompania KEDS ka njoftuar se edhe nesër do të zhvillojë punime, të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Si rezultat i punimeve do të ketë edhe nëdrprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të Kosovës.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Luboteni Rambuje  (Kodi:12000016)  prej orës 00:00  deri në ora 01:00

Vendet: Parku, Lagjja  e Muhaxhereve, Pompat (parku).

Arsyeja: Manipulime dhe lidhja e kabllove.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Blloku 1 Dardania  (Kodi:19100006)  prej orës 00:00  deri ne ora 01:00

Vendet: Lagjja Dardani te Santea.

Arsyeja: Manipulime dhe lidhja e kabllove.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara