KDI publikon raportin për preferencat politike të të rinjve

07:05 | 19 Mars 2018

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), organizon tryezën e diskutimit “Qëndrimet dhe sjelljet e votuesve të rinj”, gjatë së cilës do të publikohet Raporti i hulumtimit të opinionit lidhur me qëndrimet dhe preferencat politike të të rinjve.

Të gjeturat e këtij raporti do të diskutohen së bashku me deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe të rinj.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara