Haziri zgjidhet kryesues i Bordit të AZHR lindje

17:54 | 16 Mars 2017

Lutfi Haziri, kryetar i Komunës së Gjilanit, me unanimitet të plotë është zgjedhur sot kryesues i Bordit të Agjensionit Zhvillimor Rajonal – Lindje për mandatin një vjeçar.

Me të marrë detyrën e kryesuesit të AZhR’së, kreu i Gjilanit, Lutfi Haziri, u zotua për angazhim maksimal dhe përkrahje të fuqishme të mëtejshme këtij institucioni, të cilin e vlerësoi si një mekanizëm të rëndësishëm për bashkëpunimin ndër-komunal dhe rajonal.

Duke falënderuar për punën e mirë kryesuesin e deritanishëm, kryetarin e Ferizajt, Muharrem Sfarqa, kryetari Haziri u zotua, po ashtu, për bashkërendim të aktiviteteve të gjithëmbarshme të 11 komunave të rajonit ekonomik lindje, duke theksuar se Komuna e Gjilanit si njëra ndër komunat më të mëdha të këtij rajoni, do të jetë gjithmonë e interesuar për zhvillim të balansuar ekonomik.

Në këtë takim, pos përfaqësuesve të AZHR’së, të pranishëm kanë qenë edhe kryetarët dhe përfaqësuesit e 11 komunave, ndërkaq kryesuesi i deritanishëm i Bordit të AZhR Lindje, Muharrem Svarqa, falenderoi të gjithë kryetarët e komunave të rajonit ekonomik Lindje për angazhim dhe bashkëpunim të sinqertë në zhvillimin e gjithmbarshëm socio-ekonomik të rajonit.

Në këtë takim, Valbona Tahiri, drejtoreshë e Agjencisë, ka prezantuar raportin një vjeçar të performancës së ketij Agjencioni si dhe prezantoi planin e veprimit për periudhen e ardhshme kohore, përderisa anëtarët e Bordit aprovuan raportin një-vjeçar të punës si dhe atë financiar të këtij Agjencioni.

Lajmet më të lexuara