Google ADS

Halil Thaçi deputeti më i ri i Kuvendit, zëvendëson Alban Hysenin

12:11 | 17 Dhjetor 2021
A Z

Halil Thaçi ka dhënë sot betimin si deputeti më i ri nga Lëvizja Vetëvendosje.

Ai do të zëvendësojë deputetin Alban Hyseni, i cili u zgjodh kryetari i komunës së Gjilanit.

Thaçi është betuar se do të kryejë me nder dhe përgjegjësi detyrën si deputet i Kuvendit të Kosovës.