Familja nga Suhareka, prej ditësh ka mbetur pa bukë

15:42 | 31 Mars 2020

Familja Gashi nga fshati Leshan, komuna e Suharekës ka nevojë për ndihmën tuaj.

Kjo familje skamnore e cila përbëhet nga 7 anëtarë, nga 4 djem dhe një vajzë, e me vite po përballen me varfëri të skajshme.

Kështu djali i madh i Jusuf Gashit, nga Leshani i Suharekës, është me nevoja të veçanta.

Nënën e djalit e brengos fakti që djali i saj vuan nga një sëmundje e rëndë, e po ashtu edhe me shikim i njëjti ka disa probleme.

Kjo familje ka nevojë për produkte ushqimore, sepse fëmijët e tyre ka disa ditë që janë pa bukë.

Numri kontaktues i kësaj familje është: 045471609.

 

 

 

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara