Familja Asllani nga Podujeva kërkon ndihmë për shërimin e vajzës 7 vjeçare

09:59 | 5 Prill 2021

Familja Asllani tetë anëtarësh nga fshati Letanc në komunën e Podujevës, kërkon ndihmë për vajzën e tyre 7 vjeçare.

Vajza e tyre, Elsa Asllani, po ballafaqohet me një sëmundje që nuk mund të flasë.

E, nëna e saj Zejnie Asllani thotë që jetojnë vetëm më një social, dhe nuk po mund të ia dalin që vajza e tyre të trajtohet me sociolog dhe logoped, për shkak të kushteve financiare.

Ata që dëshirojnë ta ndihmojnë këtë familje mund të kontaktojnë në këtë numër 045-503-204./arbresh.info/

 

Lajmet më të lexuara