Emërohet zëvendësdrejtori i AKI-së

16:53 | 27 Shkurt 2015

Presidentja e Republikës së Kosovës Atifete Jahjaga dhe kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, bazuar në Kushtetutë dhe në ligjin për Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë, kanë emëruar sot, Latif Merovcin, zëvendësdrejtor të AKI-së. Kurse, inspektor të përgjithshëm të AKI-së, Shkëlzen Sopjanin.

Sipas një njoftimi të Presidencës, emërimi i Merovcit, zëvendësdrejtor të AKI-së, u bë pasi Presidentja Jahjaga dhe kryeministri Mustafa, paraprakisht, kanë pranuar dorëheqjen nga detyra të zëvendësdrejtorit të deritashëm të AKI-së, Muharrem Ajetit, të cilin e kanë falënderuar për angazhimin dhe punën në ndërtimin e AKI-së.

Presidentja Jahjaga dhe kryeministri Mustafa, duke u bazuar në Kushtetutën e Republikës së Kosovës dhe në ligjin për AKI-në, kanë emëruar sot në detyrën e inspektorit të përgjithshëm të AKI-së, Shkëlzen Sopjanin, njofton KosovaPress.

Shpërndaje në rrjete sociale