Durmishi: Rruga deri në pikën kufitare në Kullë është e hapur

14:44 | 23 Janar 2023

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, përmes një shkrimi në facebook ka njoftuar se rruga deri në pikën kufitare në Kullë është e hapur.

Sipas tij kompanitë e mirëmbajtjes vazhdimisht janë në terren dhe rruga deri në vendkalimin kufitar është e pastruar nga bora.

“Disa lajme që po qarkullojnë se është mbyllur pika kufitare në Kullë për shkak të borës së madhe, nuk kanë të bëjnë për rrugën në territorin e Kosovës. Kompanitë e mirëmbajtjes janë vazhdimisht në terren dhe rruga deri në vendkalimin kufitar është e pastruar nga bora dhe e lirë për qarkullim të automjeteve”, ka shkruar Durmishi./arbresh.info

Ja dhe njoftimi:

Shpërndaje në rrjete sociale