Google ADS

Dogana kap kontrabandë në një veturë kallamari, oktapod dhe karkaleca 128 kg

10:33 | 26 Shkurt 2024
A Z

Në pikëkalimin kufitar të Vërmicës është parandaluar kontrabandimi i produkteve ushqimore. Pas ndalimit dhe kontrollit të një automjeti është zbuluar mall i kamufluar, fillimisht në ulësen e pasme dhe pastaj në bagazh.

Sipas njoftimit, pesha totale e mallit është 128 kg.

Njoftimi i plotë:

Vermice, 24 shkurt 2024 në pikëkalimin kufitar të Vërmicës është parandaluar kontrabandimi i produkteve ushqimore. Pas ndalimit dhe kontrollit të një automjeti është zbuluar mall i kamufluar, fillimisht në ulësen e pasme dhe pastaj në bagazh. Malli i padeklaruar është si vijon:
Karkaleca: 60 kg neto
Kallamar dhe oktapod:59.5 kg
Gjel deti me Aragost: 8.5 kg neto
Pesha totale e mallit është 128 kg.
Bazuar në këtë fakt, pala ka shkaktuar kundërvajtje doganore, e cila është sanksionuar në bazë të nenit 250 të Kodi Doganor të Republikës së Kosovës. Malli është ndaluar dhe konfiskuar derisa ndaj personit përgjegjës është shqiptuar kundërvatje doganore./Arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme