Celibashi: Rinis puna në aplikacionin e KQZ

15:53 | 25 Prill 2021

Rikthehet në punë aplikacioni i KQZ-së, pasi ishte sulmuar. Kreu i KQZ-së, Ilirjan Celibashi ka njoftuar përmes një mesazhi në Twitter.

Celibashi njoftoi se rifilluan raportimet për pjesëmarrjen dhe mbi ecurinë e votimit nëpërmjet aplikacionit KQZ.

“📌Normalizohet situata me aplikacionin KQZ. Rifillojnë raportimet për pjesëmarrjen dhe mbi ecurinë e votimit nëpërmjet aplikacionit KQZ.
#zgjedhjetshqiperi2021 #25prill2021 #kqz”, shkruan Celibashi.

Lajmet më të lexuara