Google ADS

“Banimi social adekuat”, PDK dhe LDK kërkojnë nga Murati më shumë detaje se si do të realizohet ky projekt

11:21 | 23 Maj 2024
K.B

Pas prezantimit nga ministri i Financave Hekuran Murati për Projektin “Banimi social adekuat”.

Deputetja nga PDK-ja, Eliza Hoxha ka kërkuar nga ministri Hekuran Murati më shumë detaje se si do të realizohet marrëveshja dhe ligji për projektin “Banimi social adekuat”.

Pasi sipas saj shumë gjëra nuk janë të qarta.

Ndërsa deputeti nga radhët e LDK-së, Avdullah Hoti tha se problemi kryesor me këtë marrëveshje është kohëzgjatja.

Ai tha se nga ministri Murati janë humbur të gjitha afatet kohore.

Hoti ka kërkuar nga Murati dhe ministri Liburn Aliu më shumë rreth këtij projekti për mënyren e realizimit, për të parë më pas nëse do ta votojnë këtë marrëveshje si grup parlamentar./Arbresh.info/