Diskutohet për progresin dhe sfidat e zbatimit të MSA-së

07:03 | 15 Prill 2019

Me qëllim të ofrimit të njohurive rreth Përfitimit nga Marrëveshja e Stabilizim – Asociimit, Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Evropian, do të organizoj diskutim në panel, me temën “Përfitimi nga MSA” me fokus në progresin dhe sfidat e zbatimit të MSA-së.

Diskutimi zhvillohet në kuadër të projektit të financuar nga BE-ja “Mbështetje për komunikimin e procesit të integrimit në BE” që synon promovimin e standardeve të BE-së në katër sektorë prioritarë: Mbrojtja e Konsumatorit, Bujqësia, Siguria e Ushqimit dhe Siguria në Punë në kuadër të MSA-së.

Hapja e tryezës së diskutimit behet nga Shefja e Zyrës së BE-së, Nataliya Apostolova dhe Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara