KFOR-i dhe Policia e Kosovës vendoset përreth objektit të Komunës së Zubin Potokut

10:26 | 30 Maj 2023

Përreth objektit të Komunës së Zubin Potokut janë vendosur edhe ushtarë të KFOR-it dhe Policia e Kosovës.

Aktualisht, atje ndodhen edhe disa protestues serbë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme