Një buzëqeshje dallon nga të tjerat, a mund t’a gjeni atë për 10 sekonda?

18:01 | 18 Shtator 2018

Kohët e fundit, unë kam shpenzuar më shumë kohë për zgjidhjen e lojrave të trurit, fjalëkryq, iluzionet dhe sfidat e tjera që vërtet marrin mendjen.

Ato ju mbajnë të mprehtë dhe të vëmendshëm, diçka që është veçanërisht e rëndësishme në këtë ditë dhe moshë, ku teknologjia e bën më të madhe punën tonë për ne.

Nuk duhet të jetë aq e komplikuar apo e vështirë. Gjëja e rëndësishme është të ushtroni trurin tuaj për një kohë të shkurtër – dhe t’i bëni gjërat pak konkurruese shton një element shtesë të argëtimit.

Fotografia më poshtë është një shembull i përkryer për një pushim të mirëpritur nga rutina dhe puna jonë e përditshme. Zhurmat në një ekran gjithë ditën mund të jenë rraskapitëse, dhe shumica prej nesh kanë nevojë për një mënyrë tjetër të stimulimit të mendjes tonë çdo herë.

Shumica e njerëzve nuk mund ta zgjidhin këtë mister në 10 sekonda, sipas kanalit youtube EG Mines . E kam bërë vet – por kjo nuk është aq e lehtë sa duket!

Kjo foto përmban 152 emoji të qeshur. Megjithatë, njëri prej tyre është pak më i lumtur se tjetri. Ajo dallon pak nga pjesa tjetër, por nuk është e lehtë për të gjetur. Mundohuni të shikoni për detaje të ndryshme!

Pra, shkojmë. Mund ta gjeni buzëqeshjen që dallon nga pjesa tjetër? Keni 10 sekonda.

A keni arritur të gjeni emoji unik brenda 10 sekondave?

Përgjigja është renditur më poshtë. Shikoni brenda rrethit të kuq – një buzëqeshje që ka sytë më të mëdhenj se pjesa tjetër.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara