Më mirë një qen apo një mace? Ja çfarë mendon shkenca

23:50 | 30 Qershor 2017

Njerëzit që e duan një kafshë shtëpiake në shtëpi janë gjithmonë në dilemë, qen apo mace.

Të dy llojet e kafshëve janë të pëlqyeshme, megjithatë shkenca thotë se qentë janë më të mirë për shëndetin tuaj.

Qentë ndihmojnë gjithashtu në zvogëlimin e alergjive te fëmijët, si dhe mund t’i ndihmojnë të zotët e tyre që kanë sheqer të ulët në gjak. Ata janë gjithashtu më të prirur të lexojnë emocionet e njerëzve.

Sidoqoftë edhe macet kanë pikat e tyre të forta, ndaj në fund zgjedhja ju takon juve.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara