A e dini që buzëqeshja “shëron” këto sëmundje?

23:00 | 10 Maj 2017

Thonë që buzëqeshja të zgjat jetën.

Ndoshta kjo thënie është paksa e ekzagjeruar, por të qeshurit është i domosdoshëm për çdo njeri, pasi ndikon direkt nëhumorin e tij. Buzëqeshja na ndihmon në gjithçka, largon stresin, përmirëson shëndetin, na bën të ndjehemi aktiv dhe ndihmon në funksionimin sa më të mirë të trurit. Më saktë, ja cilat janë 10 sëmundjet që i ‘shëron’ buzëqeshja:

1. Buzëqeshja na zbukuron

2. Buzëqeshja ndryshon humorin

3. Buzëqeshja heq stresin

4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar, kështu që nuk prekemi shumë shpesh nga sëmundjet

5. Buzëqeshja e ul tensionin e gjakut

6. Buzëqeshja është ngjitëse

7. Buzëqeshja ju bën më të rinj duke ua ‘hequr’ vitet

8. Buzëqeshja të bën të suksesshëm,

9. E qeshura shtyp vrasësit e dhimbjeve dhe serotoninën

10. E qeshura ndihmon në mbajtjen e qëndrimeve tona pozitive.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara