Fiset ku tatuazhi në fytyrë është shenjë bukurie (FOTO)

17:20 | 5 Mars 2015

Tatuazhi në fytyrën e femrës ishte simbol bukurie për disa tribu. Me kalimin e viteve duket se kjo është në traditë që dhe në këto fise që ka qenë tribu ka filluar të zhduket.

Fiset Muun, Magan dhe Chin në veriperëndim të Burmës, dikur ishin të fiksuara pas këtyre tatuazheve, por junta ushtarake i kërcënonte vazhdimisht dhe i gjobiste nëse do mbanin tatuazhe. /albeu

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme