Pajisjet që ia dhuroi Gjermania sot Policisë së Kosovës

15:20 | 8 Dhjetor 2022

Gjermania ka dhuruar donacion në vlerë prej 500 mijë euro pajisje për Policinë e Kosovës që përdoren për mbikëqyrje dhe kontroll të kufirit.

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, tha se këto pajisje do të ndihmojë në luftimin e trafikimit me qenie njerëzore, me mallra të kontrabandës etj.

Pamje të pajisjeve ka publikuar MPB:

Shpërndaje në rrjete sociale