Aktorët që nuk e dinit se ishin gjithashtu muzikantë

10:36 | 24 Maj 2021

Të gjithë kemi nevojë për pikat tona krijuese, madje edhe aktorët. Dallimi është se aktorët e famshëm ndonjëherë mund t’i kthejnë ato pasione dhe projekte anësore në gjëra të lëshuara për publikun e gjerë. Duket se gjëja që aktorët pëlqejnë më shumë të provojnë është muzika. Tani, ka muzikantë që bëhen aktorë, si Cher, dhe njerëz që kanë karriera përfundimtare në të dy, si Miley Cyrus ose Harry Connick Jr. Këtu janë disa aktorë që kanë provuar veten e tyre edhe për të qenë muzikantë.

Scarlett Johansson
Para se Johansson të përfshihej në Marvel Cinematic Universe si Black Widow, ajo provoi veten në muzikë. Kthimi në vitin 2008, kur ajo ishte ende herët në karrierën e saj, Johansson lëshoi albumin “Anywhere I Lay My Head”. Ajo që e bëri këtë një album veçanërisht të pazakontë është se 10 nga këngët në të janë kopertina të Tom Waits. Po, Scarlett Johansson publikoi një album të mbuluar të Tom Waits. Jo, zërat e tyre nuk tingëllojnë ngjashëm.

Russell Crowe
Crowe ka fituar një Oskar dhe ai është shfaqur në shumë filma hit. Në fakt, ai luajti në fituesit e Filmit më të Mirë në “Gladiator” dhe “Një Mendje e Bukur”. Sidoqoftë, Crowe ka qenë muzikant për aq kohë sa ka qenë aktor. Në vitet 80 ai formoi një grup të quajtur Roman Antix, i cili u bë një grup i quajtur 30 Odd Feet of Grunts. Australiani shërbeu si frontman për grupin rock.

Bruce Willis
Ekziston një segment i caktuar i popullsisë që është i vetëdijshëm për karrierën muzikore të Willis, por kryesisht sepse njerëzit duan të argëtohen me të. Para se të merrte pjesë si një yll i madh i filmit, Willis provoi veten e tij edhe në muzikë. Në vitin 1987, ai lëshoi albumin “Kthimi i Brunos”. Ne nuk jemi të sigurt se kush është Bruno. Ne e dimë që në 1988 ai më pas luajti në një film të vogël të quajtur “Vdes fort”.

Ryan Gosling
Ne nuk po flasim për kohën e Gosling në “The Mickey Mouse Club”. Ne gjithashtu nuk po flasim për filmin “La La Land”. Gosling dhe shoku i tij Zach Shields vendosën të formonin një dyshe rock të quajtur Dead Man’s Bones, bazuar në interesin e tyre të përbashkët për fantazmat dhe të mbinatyrshmen. Publikimi i tyre në vitin 2009 është diçka si një album eksperimental, pasi ata nuk bënë më shumë se tre marrje të ndonjë kënge. Gjithashtu Gosling regjistroi në album me pseudonimin e “Baby Goose”.

Shpërndaje në rrjete sociale