Si të kurseni para!

17:14 | 15 Maj 2017

Duke parë që asnjëri nga ne nuk jemi aq të aftë sa t’u rezistojmë gjërave që duam duhet të shpikim truke që na ndihmojmë ta kalojmë muajin, transmeton arbresh.info.

Skuadra e Menagjimit Bankar ka dhënë  disa truke që do t’u ndihmojnë të kurseni!

  1. Ndani një shumë nga paga mujore në një arkë të kursimit.
  2. Caktoni një shumë që do ta shpenzoni gjatë ditës dhe mos e kaloni limitin.
  3. Blini në vendet që u japin kompensime në formë tokenash.
  4. Fusni një shumë mes librave që s’i lexoni
  5. Ndryshoni rutinën e shpenzimeve
  6. Zgjidhni artikujt më të lirë.

Gjithsesi këshilla të mos merret deri në koprraci!

/Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara