Google ADS

Kosova prezantohet në “Foodex” të Japonisë

09:47 | 6 Mars 2015


Përfaqësuesit e Agjencisë për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, së bashku me përfaqësuesit e kompanive të ushqimit dhe pijeve nga Kosova, janë  duke marrë pjesë në panairin “Foodex 2015”,  i cili po mbahet në Tokio të Japonisë.

Gjatë këtij panairi kompanitë nga Kosova janë duke promovuar produktet e tyre si dhe janë duke realizuar takime të ndryshme për të krijuar bashkëpunime me kompanitë pjesëmarrëse.

Panairi i ushqimit dhe pijeve “Foodex 2015”  është panairi më i madh aziatik në të cilin marrin pjesë rreth 2800 ekspozues nga 78 regjione nga mbarë bota, me rreth 76.000 vizitorë.

Ky panair është një  mundësi e mirë për krijimin e kontakteve me personat kyç të kompanive të mëdha në këta sektorë.

Pjesëmarrja në panairin “Foodex 2015” është organizuar nga Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Kosovës, JETRO (Japan External Trade Organization) dhe JICA (Japan International Cooperation Agency).

Shpërndaje në rrjete sociale