Google ADS

Kompania Mabetex kontribuon në zbutjen e papunësisë

11:22 | 10 Mars 2015

10 Mars, 2015: Edhe sot, në Aeroportin “Adem Jashari” si çdo herë tjetër nuk mungoj afërsia e Drejtorit të kompanisë Mabetex, z. Islam Pacolli, që me modestinë e tij çdo herë përshëndet dhe përcjell punëtorë të rinj që marrin rrugën e sigurt për punësim në Republikën e Kazakistanit.

Kompania Mabetex, vazhdimisht kontribuon në zbutjen e papunësisë në vend.

Përgjatë tre muajve të këtij viti kjo kompani ka punësuar qindra punëtorë të rinj duke ju siguruar atyre dhe familjeve të tyre një gjendje më të mirë ekonomike.

Pavarësisht se këta punëtorë shkojnë për të punuar jashtë vendit, përvojën, përfitimet dhe eksperiencën e tyre e sjellin në Kosovë.

2  (2) 2 3

Shpërndaje në rrjete sociale