Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti diskuton për barrierat tregtare Kosovë-Serbi

08:00 | 12 Tetor 2021

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të martën mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 28.09.2021;
3. Votimi i Raportit vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji – ZRRE, për vitin 2020;
4. Shpallja e konkursit dhe formimi i Panelit intervistues për zgjedhjen e Zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullativ për Shërbimet e Ujit (ARRU);
5. Diskutim për organizimin e një debati publik në Komision lidhur me barrierat tregtare Kosovë-Serbi, me propozim të KDI-së;
6. Të ndryshme.

Vendi: N10

Koha: 11:00

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara