Kanë mbetur edhe 10 ditë deri në përfundim të ofertës më të kërkuar pranverore në Artmotion!

14:24 | 8 Prill 2021

Për të gjithë klientët të cilët duan të bëhen pjesë e Artmotion, oferta më e volitshme e Pakove Family dhe Premium të cilat ofrojnë kanalet më të shikuara në vend dhe rajon, e internetin më stabil, do të kenë rastin të abonohen edhe për 10 ditët e mbetura deri në përfundim të ofertës duke filluar nga sot, e duke përfituar kështu çmimet promocionale më të favorshme ndonjëherë!

Pakot Family dhe Premium janë pako të cilat plotësojnë nevojat e klientit duke u ofruar atyre kanalet ekskluzive televizive më të dëshiruara, dhe shërbim të internetit për të përmbushur nevojat e çdo familje Kosovare.

Duke filluar nga Pako Family e cila përmban kanalet ekskluzive si Klan Kosova,Klan TV e Alsat M, deri në 200 kanale e internet deri në 50mbps Artmotion ofron zbritjen nga 19,99 në 13.99/ në muaj. Ndërsa pakoja më e kompletuar ajo Premium me transmetimin e ligave më të fuqishme sportive, vendore e ndërkombëtare si Superliga e Futbollit Kosovar,Superliga e Basketbollit Kosovar NBA, Bundesliga, Formula 1, Moto GP, Judo, e nga viti 2021-2024 ekskluziviteti i tri ligave më të forta Europiane të UEFA-s, Champions League, Europa League ,Conference League, me kanalet turke e kanalet vetanake të prodhuara nga vetë kompania, përplot 240 kanale e internet deri 100mbps, ofrohet për klientë me cmim të zbritur nga 24.99 në 15.99/në muaj.

Me të gjitha këto benefite të ofruara, alternativa më e mirë për çdo shtëpi mbetet Artmotion, ndërsa ju keni kohë edhe 10 ditë të përfitoni ofertën më të volitshme Pranverore e me çmimet më racionale për çdo familje Kosovare.

Telefononi në numrin pa pagesë 0800 20 600, apo vizitoni faqen zyrtare https://artmotion.net/kontakt/ , për tu informuar rreth adresave të pikave zyrtare të shitjes së Artmotion në Kosovë.

ARTIKULL I SPONSORUAR

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara