Orari i ri i bizneseve i miratuar nga Qeveria e Kosovës, gastronominë e qendrat tregtare

13:34 | 15 Janar 2021

Te komunat me rrezik të lartë, komunat në zonë të kuqe, qendrat tregtare lejohen te punojnë nga 05:00-21:00,

Shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë lejohen të punojnë nga 05:00-21:00, ndërkaq pas orës 21:00 punojnë vetëm me shërbim “porosi me dërgese”.

Masat për komunat me rrezik të mesëm (prej 76-150 persona te infektuar për 100,000 banorë brenda javës):

Operatoret ekonomik lejohen te punojnë nga 05:00-22: 00.

Qendrat tregtare lejohen te punojnë nga 05:00-22:00.

Shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë lejohen të punojnë nga ora 05:00 deri në ora 22:00, ndërkaq pas orës 22:00 punojnë me shërbim “men me vete” dhe “porosi me dërgesë”.

Masat për komunat me rrezik te ulët (deri në 75 persona te infektuar për 100,000 banorë brenda javës):

Operatoret ekonomik lejohen te punojnë nga 05:00-22:00,

Qendrat tregtare lejohen te punojnë nga 05:00-22:00,

Shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë lejohen të punojnë nga 05:00-22:00, ndërkaq pas orës 22:00 punojnë me shërbim “merr me vete” dhe “porosi me dërgesë”./arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara