Mbajnë mbledhje sot dy komisionet për energji

07:46 | 13 Tetor 2022

Komisioni Hetimor Parlamentar sot mbanë mbledhje në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës.

Në rend dite pritet të jet intervistimi i  Kadri Kadriut, ish u.d. i kryeshefit Ekzekutiv të KOSTT-it; kryesuesin e Bordit të KEK-ut, Skender Haziri; dhe kryeshefin Ekzekutiv të KEK-ut, Nagip Krasniqi, intervistimi bëhet në orën 10:00 në Kuvendi i Kosovës.

Mbledhje po ashtu pritet të mbajë edhe Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike, interviston Bordin e ZRRE-së për periudhën 2006-2008.

Mbledhja mbahet në orën 14:00 në Kuvendi i Kosovës./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale