Krerëve të shtetit sot u dorëzohet Draft-platforma për dialog

07:26 | 13 Shkurt 2019

Draft-platforma për dialogun me Serbinë sot do t’u dorëzohet për shqyrtim krerëve të shtetit dhe pastaj do të dërgohet për miratim edhe në Kuvend.

Bashkëkryesuesi i ekipit negociator Fatmir Limaj, tha mbrëmë se pas marrjes së vërejtjeve ose sugjerimeve lidhur me platformën për dialogun nga ana e krerëve të shtetit, do ta dërgojë atë në Kuvend, për çfarë shprehu besimin se deputetët njëherësh edhe do ta miratojnë.

Limaj po ashtu tha se draft-platformën finale do t’ua dërgojnë edhe dy partive opozitare, LDK-së dhe Vetëvendosjes, të cilat nuk kanë pranuar të jenë pjesë e ekipit negociues për dialogun me Serbinë.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara