🔴LIVE Tryezë diskutimi me temën “Fuqizimi i sovranitetit dhe pavarësisë së Kosovës”, me David Philips

11:12 | 11 Qershor 2021

🔴LIVE Tryezë diskutimi me temën “Fuqizimi i sovranitetit dhe pavarësisë së Kosovës”, me David Philips

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara

TĂ« ngjashme