Google ADS

Vetura e ndërtuar nga tullat!

16:57 | 2 Mars 2015

Artisti i talentuar Dai Yun ka ndërtuar një veturë të tipit Mercedes Benz, por krejtë ndryse. Ky artist nga Kina ka përdorur vetem tulla të ndërtimtarisë për ktë kryevepër, dhe duket jashtzakonisht bukur.

Dai sin je sculptor qe punen tek qendra e Shenzhenin të arteve publike ka bërë të ditur që kjo lloj replikë ka dimenzionet më të sakta sikurse që ka modeli original i veturës.

Por fatkeqësisht nuk është e vlefshme për të udhëtuar, por është shumë e vlefshme për ta shkuar atë.

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale