Google ADS

Ndiqeni drejtpërdrejtë prezantimin e Samsung Galaxy S6

18:57 | 1 Mars 2015

Në Konferencën Botërore të pajisjeve mobile që po mbahet në Barcelonë sot kompania HTC do të prezantoj telefonin më të ri të quajtur HTC One M9 ndërsa kompania Samsung do të prezantoj telefonin e shumë pritur Samsung Galaxy S6.

Prezantimi i HTC One M9 do të filloj nga ora 16:00 dhe mund ta ndiqni drejtpërdrejtë në videon më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558

Ndërsa prezantimi i Galaxy S6 do të filloj dy orë e gjysmë më vonë, pra në orën 18:30, dhe mund ta ndiqni drejtpërdrejtë në videon më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

Shpërndaje në rrjete sociale