Google ADS

Një i ri nga Prishtina ka gjetur gabime në një produkt të Google

02:06 | 7 Mars 2015

Një djalë nga Prishtina është futur në listën e personave që do të pranojnë shpërblim nga kompania Google, pasi kanë gjetur ndonjë gabim në faqet apo në produktet e kësaj kompanie.

Leutrim Berisha do të shpërblehet nga Google, për shkak se ka gjetur dhe ka raportuar një gabim në faqen e tretë popullore në botë, Youtube.com.

Ky është shqiptari i parë që është future në listën e personave që ia kanë tërhequr vërejtjen gjigantit Google për ndonjë gabim në produktet e veta.

Gabimet në produktet e Google janë shumë të pakta, pasi kompania ka staf sdhumë të përgatitur që kujdeset për produktet e kompanisë. (r.m.)

Shpërndaje në rrjete sociale