Google ADS

Instagrami lufton TikTok-un, krijon mundësi të reja për përzierje videosh

23:55 | 22 Janar 2022
Trina Galanxhi

Instagrami ka njoftuar se tani do t’i lejojë përdoruesit të “përziejnë” çdo përmbajtje videoje të aksesueshme publikisht në platformë.

Tani, kur shikoni një video në Instagram, mund të prekni tri pikat afër pjesës së sipërme të ekranit dhe zgjidhni ‘Remix this video’ për të filluar krijimin e remiksit tuaj. Videot e vjetra nuk kualifikohen për ripërzierje, vetëm ato të ngarkuara që nga përditësimi mund të ripërzihen.

Të prezantuara për herë të parë ekskluzivisht për formatin e videos ‘Reels’ të Instagramit, remikset ju lejojnë të krijoni përmbajtje të re bashkëpunuese duke bashkangjitur median tuaj në një video ekzistuese Instagrami dhe duke shtuar efekte speciale opsionale.

Duke kujtuar veçorinë “Duet” të Tik Tok, Remixes i ndihmojnë përdoruesit të rrisin angazhimin me përmbajtjen e tyre video, duke komentuar ose duke reaguar ndryshe ndaj videove të postuara nga të tjerët. Nëse suksesi i Tik Tok është diçka për t’u arritur, ata gjithashtu do të rrisin ndjeshëm mundësinë që përmbajtja në Instagram të bëhet virale përmes remikseve të njohura.

Ndryshimet vijnë si pjesë e një rishikimi më të gjerë të dizajnit, që synon ta mbajë platformën relevante dhe të freskët në një peizazh të mediave sociale me zhvillim të shpejtë dhe shumë konkurrues./alsat/

Shpërndaje në rrjete sociale