Google ADS

Ferrari i ri FXX K – FOTO

18:59 | 6 Mars 2015

Në Finalen Botërore të Formula 1, shtëpia e Ferrarit në Abu Dhabi ka zbuluar evolucionin e ‘La Ferrari’, një supermakinë me më shumë se 1000 kuaj/fuqi, tre milion euro dhe një design prej Star Trek. Ferrari i ri FXX K, ka 1050 kuaj fuqi dhe nuk është miratuar ende për përdorim në rrugë.

Shpërndaje në rrjete sociale