Google ADS

BlackBerry sukses me aplikacionin Messenger

15:53 | 5 Mars 2015

BlackBerry me lançimin e shërbimit BlackBerry Messenger në Android dhe iOS në vitin 2013, ka arritur që të shënojë sukses në tregun e telefonave.

BlackBerry Messenger në Android ka shkuar gjithnjë në rritje, sepse aplikacioni tani është shkarkuar më shumë se 100 milionë herë në këtë platformë mobile.

Sipas BlackBerry thuhet se ky është një ndër aplikacionet më të rëndësishme në Google Play, pasi që këtë sukses aplikacioni e ka arritur për rreth 1 vjet e gjysmë. /albeu

Shpërndaje në rrjete sociale