Bëhet kategorizimi i trajnerëve për vitin 2023, listës i prin Driton Kuka

15:16 | 1 Shkurt 2023

Pas sporteve dhe sportistëve, ishte radha e trajnerëve.

Sot është bërë kategorizimi i 24 trajnerëve sportivë për vitin 2023.

Listës i prin pa diskutim trajneri më i mirë që e ka pasur Kosova ndonjëherë, Driton Kuka, i cili me garueset e tij i siguroi dy medalje të arta olimpike dhe shumë të tjera botërore e evropiane për ciklin olimpik 2020-2024.

Shpërndaje në rrjete sociale